Jochem heeft gewonnen van Fatima!

Michael Rasmussen wielrensiteDe poll is gesloten – er zijn meer dan 500 stemmen uitgebracht. En waar het er lange tijd op leek dat Fatima zou gaan winnen, is Jochem haar in een waanzinnige eindsprint voorbij gestreefd. Met 42,9% van de stemmen heeft hij gewonnen, waar Fatima uitkomt op 36,8%. Dat 20,3% van de stemmers heeft gekozen voor 'geen van beide' zegt misschien dat Rabo binnenkort een nieuw gezicht moet zoeken? Of – gezien het contract dat Fatima ongetwijfeld heeft binnengesleept – een sidekick voor de babe met brains… wat dachten jullie van Michael Rasmussen? Of toch Jochem terug laten komen uit Zweden om een relatie met Fatima aan te gaan? Kunnen ze leuk gaan samenwonen, trouwen, kindjes krijgen, eigen bedrijf beginnen – alle thema's waarop een bank marketing bedrijft.

Lees ook:Geldreclames: Rabobank – Jochem of Fatima?
Lees ook:Hypotheekrenteaftrek onder vuur
Lees ook:Geldbedrijf centraal: Rabobank
Lees ook:Rabobank schandaliger dan Postbank
Lees ook:Poll zorgt voor wijziging weekitems

Eén reactie op “Jochem heeft gewonnen van Fatima!

  1. Ron

    Volgens mij hebben Fatima en Jochem hetzelfde probleem; ze zijn te perfect. Goed als ideale schoonzoon, maar je wilt zo’n perfecte glijer toch niet in je buurt hebben? En dat geldt ook voor ‘babe’ Fatima. Miss Perfect in een cabrio. Brrrr…
    De echte winnaar is die met die blauwe ogen van de Postbank. Lekker gewoon. Is al hartstikke moeilijk om met zo’n product niet als betweter over te komen (Jochem! :-( ), en dat lukt haar, met beroepszuurpruim Jan ernaast, prima.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.