Action is goedkoper

Het is volgens mij onmogelijk om de Action weer te verlaten zonder iets te kopen. Ze zijn zo veel goedkoper dan vergelijkbare winkels dat het gewoon frustrerend moet zijn voor de concurrentie.

Volgens ED.nl lopen Nederlanders weg met de Action. Ze zitten niet voor niets in steeds meer winkelcentra. Ze zijn al groter dan de Marskramer en de Xenos en ze zitten de Blokker op de hielen. In 2014 opende de Action 108 nieuwe winkels, waarvan 21 in Nederland. De overige winkels zijn geopend in België, Duitsland en in Frankrijk. Het winkelketen heeft inmiddels meer dan 500 winkels, waarvan 324 in Nederland.

De groei in 2015 zal nog groter zijn dan de explosieve groei van 2014. In 2014 hebben ze een omzet gemaakt van 1,5 miljard euro. Dit is een groei van 30% ten opzichte van 2013. Het concern is ook goed voor de werkgelegenheid in Nederland. Er werken ruim 22.000 bij het concern.

Wat is het geheim van de Action?
Ze hebben een zeer breed assortiment, maar de grootste pluspunt is toch de zeer lage prijs in vergelijking met de concurrentie. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het tegen een bodemprijs. Laatst moest mijn dochter een passer kopen voor op school. Bij de Bruna en de Hema was ze minimaal 6 euro kwijt. Uiteindelijk is de passer gekocht bij de Action voor één euro.

Ok! De kwaliteit is mogelijk niet top, maar de passer zal waarschijnlijk eerder zoek raken dan stuk gaan.

Lees ook:De Ipad2 is een warm broodje
Lees ook:25% meer vals geld!
Lees ook:Ga lekker winkelen – nu het nog kan
Lees ook:Hoe meet je armoede?
Lees ook:Wie is de baas: Bos of Wellink?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.