Antoinette Hertsenberg is een dure voor de belastingbetalers

In haar TV programma’s doet zij een poging om onrecht uit de wereld te helpen. Verzekeraars, telecombedrijven en energiebedrijven worden tegen het licht gehouden om ons in te laten zien dat deze sectoren ons proberen te benadelen. Ondertussen zorgt zij zelf voor onrecht door jaarlijks €376.000 aan belastinggeld te incasseren als salaris.

De staatssecretaris van Media, Sander Dekker, vindt dat de topverdieners bij de publieke televisie wel een stapje terug mogen doen. Is het echt noodzakelijk om zulke riante salarissen uit te betalen? Indien de commerciële zenders dergelijke vergoedingen willen verstrekken hebben wij als belastingbetalers er niets over te zeggen. Naar mijn mening ligt dat anders bij grootverdieners die belastinggeld kosten.

Lees ook:Verdiensten bij de publieke omroep
Lees ook:Alle bankmedewerkers korten
Lees ook:Wie niet spaart, moet lenen
Lees ook:Samsung Galaxy Note II – Kijken in de winkel, kopen op het internet
Lees ook:Studenten kunnen belastinggeld terugvorderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.