BTW omhoog enzo

De belangrijkste maatregelen die het kabinet op Prinsjesdag gaat presenteren lijken bekend. BTW omhoog, bijtelling voor auto van de zaak omhoog, accijns op benzine omhoog. Dat gaan we natuurlijk merken in onze portemonnee.

Je hoeft op dit blog van mij geen uitgebreid betoog over politieke zaken te verwachten. Eerlijk gezegd neem ik de berichtgeving uit Den Haag meestal ter kennisgeving aan. Ik heb er over het algemeen geen sterke mening over en maak me er zeker niet druk om. Is dat lui, gemakzuchtig misschien?

Dat kun je best zo zien en dat zal ik je ook niet kwalijk nemen. Ik ga liever blij door het leven dan me druk te maken over zaken waar ik toch geen invloed op heb. Daar zul je me misschien willen corrigeren maar zo voel ik dat. Ja, ik ga altijd wel stemmen. Maar dat doe ik ook zonder me echt goed te verdiepen in alle standpunten. Ik stem op gevoel en denk dat velen dat precies zo doen.

Het is daarom wel een soort van dilemma of ik hier nu wel of niet politieke zaken moet posten. Want als ik niets toe te voegen heb (kennis, advies, gevoel of mening), wat doet het hier dan? Nou ja, somminge politieke zaken hebben natuurlijk wel heel direct invloed op onze portemonnee (mijngeld). Ik zal ze als nieuwsfeit aanhalen en wie weet hebben jullie wel de behoefte om er iets meer over te zeggen? Be my guest!

Lees ook:Prinsjesdag, wat een politiek feest
Lees ook:PortemonNEE!
Lees ook:BTW omhoog, loonbelasting omlaag
Lees ook:Geldgezicht: Jan Kees de Jager
Lees ook:Financiële nono’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.