Bespaartip: snijden in autokosten

Om met de deur in huis te vallen: ik heb géén verstand van auto’s. Ben heel blij met mijn eigen autootje, maar heb die echt op z’n uiterlijk gekocht. Ik vond de Citroën C3 gewoon de leukste auto die te krijgen was. Maar goed, autorijden is natuurlijk wel duur en dat wordt er niet minder op. De benzineprijs blijft maar stijgen en daarnaast kost een auto ook veel geld. Daarom een lijst met tips om te besparen op je autokosten.

Zelf probeer ik de laatste tijd wel vaker de fiets te nemen voor kleine stukjes. Oók met onze twee kindjes, want ik heb een fantastische bakfiets!

Lees ook:Auto inruilen op nieuwere auto
Lees ook:Geen wegenbelasting meer!
Lees ook:Bespaartip: stoppen met roken
Lees ook:Een gewaarschuwd mens…
Lees ook:Wat kost een Sinterklaas?

2 reacties op “Bespaartip: snijden in autokosten

  1. Jacco Burmania

    Ik heb het wiel opnieuw uitgevonden, dit door namelijk een thermostaatkraan te monteren op de vaatwasmachine! Het meest kostbare van de afwasbeurt, is het elektrisch verwarmen van het (soms steenkoude) water. Je moet wel een beetje geluk hebben dat er een warmwaterleiding in de omgeving van de vaatwasser zit, en dat je de kraan zelf kunt monteren. Een dergelijke kraan kost ongeveer vijfentwintig euro. Stel de kraan zo’n tien tot twintig graden kouder dan het couvert. De kraan niet warmer instellen dan zestig graden, omdat anders eiwitten gaan stollen en dus gaan zitten op de vaat. Iedere vaatwasser is hier geschikt voor! Veel succes,

      /   Beantwoorden  / 
  2. Anneke Ranzato (redactie)

    @Jacco,
    Goede tip waar ik zelf nog nooit van gehoord had. Ik zal ‘m voor morgen als bespaartip plaatsen!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.