Sluit een verzekering af bij AIG

AIG_logo.svgIedereen weet dat het belangrijk is om goed verzekerd te zijn. Aan het eind van het jaar en als je op vakantie gaat, let je altijd extra goed op. Je zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als je plotseling in het ziekenhuis komt te liggen. Maar wist je dat verzekerd zijn ook heel erg belangrijk is als je een bedrijf hebt?

Veel werkgevers denken er niet over na. Een verzekering voor de werknemers. Toch is het heel erg belangrijk. Stel dat een van je werknemers wordt aangeklaagd, wat doe je dan? Of als iemand zijn hand of been breekt? Het zijn niet voor de hand liggende problemen, maar dat maakt het er niet minder belangrijk om. Bij AIG zit je in zo’n geval goed.

De verschillende polissen bieden dekking voor werknemers in alle soorten branches. Van het onderwijs tot de handel. Werk je in de transport? Dan biedt de Goederentransportverzekering een goede dekking voor al jouw goederen tijdens het transport. Werk je in het vastgoed? Dan beschermt de Propertyverzekering je tegen het verlies van activa en de eventueel bijbehorende bedrijfsschade.

Met meer dan 70 miljoen klanten wereldwijd, is AIG een toonaangevende schadeverzekeraar.

Check hier wat AIG te bieden heeft: