Geld voor je overtollig beltegoed

Beltegoed hoeft niet zomaar te verdwijnenEen blogbezoeker mailde me een tip voor jullie. Ik voelde me wel een beetje blond maar begreep niet meteen hoe het werkte. Als je beltegoed over hebt dat dreigt te verlopen kun je er nog wat geld voor terugkrijgen. Daarvoor heb je een aantal sites die verschillende vergoedingen geven. Een voorbeeld: beltegoedover.nl.

Je moet dan een 0909 nummer bellen dat € 1,30 per gesprek kost. Daarmee krijg je dan € 0,75 – € 0,85 per belletje vergoed. Huh? Maar dat kost je dan toch per saldo € 0,45 tot € 0,55?

Even goed nadenkend begon ik het te begrijpen: zonder dat telefoontje was je het beltegoed gewoon kwijt geweest. Nu wordt er € 1,30 van dat beltegoed afgehaald en daar krijg je dan dus die vergoeding voor terug. Je verliest dus € 0,30 minder dan bij het verlopen van het tegoed. En minder verlies kun je positief vertalen als winst. Dit werkt natuurlijk alleen als je vanuit jouw prepaid kaart of abonnement wel 0909 nummers uit je tegoed kunt bellen. In ieder geval creatief verzonnen!

Lees ook:Bellen vanuit het buitenland
Lees ook:Een incassobureau heeft niet altijd gelijk
Lees ook:VerdienIdee: affiliate marketing
Lees ook:Nationale Postcode Loterij is niet te stoppen
Lees ook:Boiler rooms in opmars

2 reacties op “Geld voor je overtollig beltegoed

  1. Stef

    Hallo,

    dan kan je toch beter naar je vriend of ouders bellen dat kost je normaal tarief en het is minder dan 1,30 of je stuurt een sms voor een paar ct en je houd je beltegoed

      /   Beantwoorden  / 
    1. Anneke Ranzato-Versloot

      Nee het gaat om beltegoed dat na een x-periode vervalt. Dus dan houd je het niet kun je er op deze manier nog iets voor terugkrijgen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.