Nationale Postcode Loterij is niet te stoppen

De Postcodeloterij is op zijn zachtst gezegd actief aan het klantenwerven. Ze sturen mailingen en blijven bellen om zoveel mogelijk loten te slijten. Gedurende de uitzendperiode van de Miljoenenjacht, proberen ze bestaande leden over de streep te trekken om nog meer loten af te nemen (anders maken ze geen kans om uitgenodigd te worden in de studio).

Ik heb ooit een keer aan een actie van de loterij meegedaan en ze hebben mijn mobiele telefoonnummer. Om de vier tot zes weken krijg ik weer een telefoontje van hun, waarin ze mij een gratis lot in de maag proberen te splitsen, die na één maand niet meer gratis is, en wel door blijft loopt.

Maanden geleden kreeg ik weer een telefoontje. Hierin heb ik aangegeven dat ik het niet op prijs stel dat zij mij constant bellen. De vriendelijke medewerkster gaf aan dat ik kon blijven hangen om mij af te melden van de telefoontjes van de loterij. Ik heb keurig het bandje afgewacht en ik heb mij afgemeld. Toch bellen ze mij nog steeds.

In het laatste telefoontje heb ik de medewerkster verteld dat ik de telefoontjes niet wens en dat ik mij heb afgemeld voor de stalken van de loterij. De medewerkster verontschuldigde zich vervolgens. Toch kon zij het niet laten om mij een gratis lot aan te bieden!!!

Daarnaast lijkt het mij ook maar niet te lukken om de mailingen van het bedrijf te stoppen. De schreeuwende enveloppen blijven maar komen.

Gisteren las ik een column van Luuk Koelman in de Metro. Hij blijkt ook last te hebben van de mailingen van de Postcode Loterij. Zijn tip is om de enveloppe retour te sturen met de mededeling: “retour afzender, bewoner overleden”. Misschien is dit de enige mogelijkheid om van het bedrijf af te komen.

Bij Luuk Koelman heeft het overigens niet geholpen.

Lees ook:Geen ongewenste telefoontjes en mailingen meer
Lees ook:Rabo Mobiel, niet af te sluiten!
Lees ook:Bellen vanuit het buitenland
Lees ook:Weer misleiding door de Nationale Postcode Loterij
Lees ook:Op vakantie, let op uw budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.