LeasePlan Bank laat weer nieuwe spaarders toe

LeasePlan bank laat sinds vandaag weer nieuwe spaarders toe. Na bijna één jaar is het weer mogelijk om een nieuwe spaarrekening af te sluiten bij deze bank.

In augustus 2010 had de bank haar doel bereikt en gaven ze geen nieuwe spaarrekeningen meer uit. Ze hadden toen 50.000 spaarrekeningen uitgegeven en ze hadden voldoende kapitaal binnengehaald. Het bleef wel mogelijk om uw gegevens achter te laten, zodat u op de hoogte zou worden gebracht vanaf wanneer ze weer nieuwe spaarrekeningen gingen uitgeven. Hiervan hebben 13.000 mensen gebruik gemaakt.

Sinds de introductie in februari 2010 boden zij al de hoogste spaarrente. Op dit moment bieden ze een spaarrente aan van 2,72 procent met een maandelijkse verrekening van de spaarrente. De bank laat de hoogte van de spaarrente afhangen van de 1 maand Euribor rente. Per 1 juli hebben ze de opslag bovenop de 1 maand Euribor rente verlaagd van 1,75 naar 1,4 procent.

Uiteraard is dat niet toevallig. Ze zouden ook gek zijn om een dergelijke hoge rente te bieden als ze met minder ook ongeveer de hoogste spaarrente blijven bieden.

Lees ook:LeasePlan Bank heeft haar spaarrente verlaagd
Lees ook:De spaaroorlog is weer begonnen
Lees ook:Geen nieuwe spaarrekeningen meer bij LeasePlan Bank?
Lees ook:Leaseplan Bank verlaagt 0,36 procent
Lees ook:Nederlanders sparen gemiddeld 216 euro per maand

Eén reactie op “LeasePlan Bank laat weer nieuwe spaarders toe

  1. Ronald

    Ja het zijn gewoon zakkenvullers, beetje dsb praktijken, ten kosten van de klant je zakken vullen, ben blij dat ik er weg ben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.