Geen nieuwe spaarrekeningen meer bij LeasePlan Bank?

LeasePlanBinnenkort neemt LeasePlan Bank geen nieuwe klanten meer aan voor haar internet spaarrekening. In februari 2010 lanceerden zij een spaarrekening met de hoogste spaarrente van Nederland.

De spaarrentes zijn op dit moment laag. De hoogste spaarrente wordt geboden door LeasePlan Bank. De hoogte van hun spaarrente is rechtstreeks afhankelijk van de hoogte van de marktrente. Dit percentage verhogen zij met een vaste opslag. Op dit moment bieden zij 2,74 procent spaarrente, met maandelijkse uitbetaling van de rente.

De internetspaarbank LeasePlan Bank is een onderdeel van LeasePlan Corporation. Zij staan onder toezicht van de Nederlandsche Bank en op grond hiervan is het depositogarantiestelsel van toepassing over de spaartegoeden.

Tot deze week is er in totaal al meer dan één miljard euro ingelegd bij LeasePlan Bank door ruim 50.000 klanten. Zij zitten al bijna op de doelstelling voor het jaar 2010. Naar verwachting stoppen ze volgende week met het aannemen van nieuwe klanten. De bestaande klanten kunnen gewoon blijven sparen en inleggen, maar nieuwe spaarrekeningen zullen zij in eerste instantie niet meer uitgeven.

De hoogste spaarrente aanbieden blijkt dus nog steeds te werken.

Lees ook:LeasePlan Bank heeft haar spaarrente verlaagd
Lees ook:LeasePlan Bank laat weer nieuwe spaarders toe
Lees ook:Spaarrente boven drie procent
Lees ook:De spaaroorlog is weer begonnen
Lees ook:Bank of Scotland biedt 3,1 procent spaarrente

2 reacties op “Geen nieuwe spaarrekeningen meer bij LeasePlan Bank?

  1. Maaike Vermalen

    Is er inmiddels al bekend wanneer de Leaseplanbank.nl weer nieuwe klanten gaat aannemen

      /   Beantwoorden  / 
  2. Juul

    Nee, voor zover bij mij bekend niet. U kunt op hun site wel uw gegevens achter laten. Zodra ze weer nieuwe rekeningen uitgeven, nemen ze contact met u op.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.