Spaarrente stort in

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de rente op vrij opvraagbare spaarrekeningen bij de scherpste aanbieders boven de 5% lag. Toch voelt het al als een ver verleden. Vandaag gaat de spaarrente bij MoneYou nog een stapje verder naar beneden: 3,5% is het nu. En dat is dan toch nog één van de betere rentepercentages, al zit NIBC Direct er nu even boven met 3,6%. Al is 4% ook nog steeds mogelijk als ik het goed heb.

Het nieuwe Eigen Stijl Sparen van AEGON kent een basisrente van 4%. Die krijg je als je geen beperkende voorwaarden accepteert. Doe je dat wel (opnamekosten, vast bedrag sparen per maand en/of minimumsaldo), dan kan de rente oplopen naar 5%. Ongetwijfeld gaat die basisrente van AEGON ook binnenkort omlaag, want het verschil met de volgende hoogste rente zonder voorwaarden is wel heel groot.

Voor een overzicht van de meest actuele spaarrentes zie: E-rente.nl

Lees ook:Waar krijg in nog een hoge spaarrente?
Lees ook:Hoogste spaarrente blijft laag
Lees ook:Hoogste spaarrente weer omlaag
Lees ook:Spaarrente veel te hoog?
Lees ook:MoneYou verlaagt spaarrente beperkt

Eén reactie op “Spaarrente stort in

  1. Lodewijk

    Met de maandrekening van ASN kun je nog steeds 4% scoren, en is je ingelegde geld nog steeds vrij om op te nemen, wel de verplichting om maandelijks een bedrag tussen de €. 50.00 en €. 500.00 te laten incasseren.
    Met dit zelfde maandelijkse systeem kun je ook bij OHRA terecht, maandelijks tussen de €. 25.00 en €. 250.00 laten incasseren.
    Hier krijg je de 1e 6 maanden 6% en daarna 4%.

    Bij ASN kun je op dit moment ook nog eenmalig een extra storting doen tot €. 10,000.00

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.