Autopremies gaan verder omhoog

De premies voor autoverzekeringen gaan de komende jaren omhoog. Jarenlang hebben wij kunnen profiteren van zeer scherpe autopremies mede door een heftige onderlinge concurrentie tussen verzekeraars.

Op advies van de Nederlandsche Bank, gaat de autoverzekering flink duurder worden. Dit advies is gegeven ten gevolge van verliezen die verzekeraars hebben geleden op hun autoportefeuille. De verzekeraars moeten meer premie gaan vragen om verdere tegenslagen op te kunnen vangen.

De afgelopen jaren hebben verzekerden kunnen profiteren van zeer scherpe autopremies. Indien u al jarenlang dezelfde autoverzekering hebt aangehouden, hebt u de afgelopen jaren waarschijnlijk teveel premie betaald.

Toch zult u ook de komende jaren te duur uit zijn bij de verzekeraar die nu al een hoge premie vraagt. De verwachting is dat verzekeraars de premie voor autoverzekering gaan verhogen, dus ook de duurdere autoverzekeringen. Het kan dus nog steeds lonen om uw autoverzekering te vergelijken met de concurrerende verzekeraars.

Lees ook:Autopremies gaan omhoog
Lees ook:Kassa: shoppen bij autoverzekeringen loont
Lees ook:Premies autoverzekeringen fors gedaald
Lees ook:Premie autoverzekering stijgt hard
Lees ook:HEMA – De goedkoopste zorgverzekering?

3 reacties op “Autopremies gaan verder omhoog

  1. Angela

    Schandalig… Alles kost steeds meer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.