HEMA – De goedkoopste zorgverzekering?

biljet2De HEMA heeft in Nederland een goede reputatie. Nederlanders die emigreren geven aan dat ze vooral de HEMA erg missen. De winkelketen gaat de reputatie en het bereik benutten door samenlevingscontracten en testamenten aan te bieden. Vandaag komen ze ook nog met een zorgverzekering met een zeer scherpe premie.

De meeste zorgverzekeraars hebben de zorgpremie voor 2014 bekend gemaakt. De premies vallen aanzienlijk lager uit in vergelijking met de premie over 2013. De komende weken gaan zij weer voor miljoenen euro´s aan marketinggeld uitgeven om meer verzekerden aan te trekken. De concurrentie zal flink toenemen door een zeer scherpe zorgpremie bij de HEMA.

Een paar weken geleden kwam de winkelconcern al met de verrassende mededelingen dat ze samenlevingscontracten en testamenten gaan verkopen tegen bodemprijzen. Hetzelfde gaan ze nu doen met de zorgverzekering. De verzekeraar achter de HEMA-polis is op dit moment nog niet bekend, maar volgens de Telegraaf gaat de premie slechts €69 bedragen. De dekking van de zorgverzekering (basisverzekering) is bij alle verzekeraars gelijk, dus daar zal het verschil niet in zitten. De HEMA heeft al verzekeringen in het assortiment, maar een zorgpremie met een dergelijke lage premie zou een groot succes kunnen worden.

Daarnaast gaat de HEMA ook nog een extra wapen inzetten. Zorgverzekerden krijgen een verzekeringspas waarop verzekerden 10% korting kunnen krijgen op bijna alle inkopen bij de HEMA. Goed bezig HEMA!

 

Lees ook:Zorgverzekering 2014: Hema 0,95 cent goedkoper dan Univé?
Lees ook:Dalende trend premies zorgverzekering 2014
Lees ook:Premie zorgverzekering per 2015 omhoog
Lees ook:Fors goedkopere autoverzekering bij HEMA
Lees ook:Koopkracht achteruit gegaan in 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.