7% rente op je spaarrekening?

Zeven procent rente!Ja, je leest het goed. Je kunt een spaarrekening krijgen met een rentevergoeding van 7%. Daar móet een flinke adder onder het gras zitten. En dat is natuurlijk ook zo, dit is typisch een lokkertje. Want na een half jaar gaat de rente terug naar een normale rente, op dit moment zou dat 4,5% zijn. Op zich nog steeds niets mis mee overigens. Jammer: je kunt maar maximaal € 250 per maand storten. Dus dat half jaar hoge rente zet niet veel zoden aan de dijk. Maar wel leuk bedacht van OHRA (dus ook verkrijgbaar bij Kruidvat).

Lees ook:OHRA is gestopt met leningen
Lees ook:Kruidvat geldzaken = OHRA
Lees ook:Trekpleister gaat ook verzekeringen verkopen
Lees ook:Kies jij voor beperkingen?
Lees ook:Spaarvarken dat lief voor je is

2 reacties op “7% rente op je spaarrekening?

  1. M Molenaar

    Inderdaad een nogal goedkoop lokkertje en bij nadere beschouwing blijkt dat de argeloze spaarder een beetje op het verkeerde been wordt gezet!

    Even snel een indicatieve berekening: max 250 p/m over 6 maanden is gemiddeld saldo van 750 euro. Daarover als “voordeel” 2,5% meer rente p/j is +/- 1,2% voor een half jaar. Dat maal 750,- is ongeveer een euro-tientje. Niet echt een vetpot inderdaad.

    Dan kun je beter een goede spaarrekening zonder inlegbeperking kiezen, die levert momenteel 5% rente. Zet je die 1500 euro daar vanaf het begin op, dan heb je half jaar later al meer rente opgebouwd dan bij Ohra en de krijg rest van het jaar zowiezo een hogere rente waardoor het verschil alleen maar groter wordt!

      /   Beantwoorden  / 
  2. goedkoop geld lenen

    Korte termijn politiek.Mensen zijn echt niet stapelgek en hebben snel genoeg door wanneer ze belaserd worden. Dit soort acties kost op termijn alleen maar klanten en levert niks op.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.