Hypotheken ondergeschoven kindje?

Als je op deze blog klikt op de categorie Hypotheken zie je dat het laatste bericht over hypotheken geplaatst is in augustus 2008. Hoe kan dat nou? Hypotheken zijn toch voor veel mensen een wezenlijk onderdeel van hun persoonlijke geldzaken. En het is ook niet bepaald zo dat er het afgelopen halfjaar niets te melden is geweest over hypotheken. Denk alleen al aan de gebeurtenissen op de woningmarkt (of eigenlijk het stilliggen daarvan), de ontwikkeling van de hypotheekrente - en dan vooral de variabele rente, de discussie over de hypotheekrenteaftrek die steeds weer oplaait. Genoeg om over te bloggen zou je zo zeggen.

En dat klopt ook: ik blog me suf over hypotheken. Alleen doe ik dat alweer een bijna een jaar op een los blog. Juist omdat er genoeg te schrijven is over hypotheken, de huizenmarkt en alles wat erbij hoort. Dus vind je hypotheken interessant? Moet je hypotheken.blog.nl ook volgen!

Lees ook:Niemand let op de leenrentes
Lees ook:Variabele rente blijft steken
Lees ook:Hypotheekrenteaftrek onder vuur
Lees ook:Hypotheekrenteaftrek is heilig huisje
Lees ook:Hypotheekrente is weer aan het dalen

2 reacties op “Hypotheken ondergeschoven kindje?

  1. Hypotheek specialist

    Ben het er helemaal mee eens dat deze markt altijd in beweging zal blijven en ook over de hypotheekrente aftrek is het laatste woord nog niet gezegd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.