Wat!!!! De JSF gaat door?

Euro Belt Tightening - euro financial crisisOp de dag dat wij voor 6 miljard euro worden uitgeknepen wordt ook aangekondigd dat wij voor 4,5 miljard euro nieuwe vliegtuigen kopen. Prinsjesdag begint slecht!

Nu al liggen honderdduizenden mensen wakker hoe ze volgend jaar de touwtjes financieel weer aan elkaar moeten knopen. De politiek maakt zich hier niet druk over. Zij moeten de Amerikaanse vrienden tevreden houden door onzinnige gevechtsvliegtuigen te kopen.

Deze actie is te vergelijken met een gezin met hongerige kinderen. Terwijl er geen geld is om eten te kopen gaat de vader of moeder naar de Audi-dealer om een nieuwe Audi A8 te kopen.

Eigenlijk is dit een manier om de belastingbetalers te vernederen. Wij moeten kromliggen om Nederland weer financieel gezond te maken en met de andere hand wordt het geld met gemak weer verprutst.

De politiek weet dat zij dit gewoon kunnen flikken, want wij komen toch niet in opstand. Wij zeuren een tijdje en gaat weer verder. Eigenlijk zou er iemand of een organisatie op moeten staan om een datum in te plannen om de regeringsgebouwen te bezetten. Persoonlijk durf ik het niet aan, maar er moet toch iemand zijn met meer lef.

Lees ook:Topman SNS Reaal verdient €550.000
Lees ook:Politiek roept op om vertrouwen te hebben
Lees ook:Quote 500: toch geen Scheringa
Lees ook:Broekriem zit nu al te strak, maar de JSF gaat door!
Lees ook:Waar gaat al dat spaargeld heen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.