Prijs Postcode Loterij valt in Noordenveld

Update: De Postcodekanjer is gevallen in Amsterdam!

Op FOK.nl staat dat de Postcodekanjer in Noordenveld is gevallen.

“Wie in de Drentse gemeente Noordenveld woont, moet snel lid worden van de Postcodeloterij. Daar zal op nieuwjaarsdag de Postcodekanjer worden uitgereikt. Een redacteur van Media Totaal Noord beweert op Twitter te zijn gebeld voor de beschikbaarheid van een fotograaf.

“Men moet niet vreemd opkijken dat de Postcodeloterij mega jackpot ergens in Noordenveld valt” tweet Vincent Muskee. De gemeente Noordenveld telt nog geen 31.000 inwoners, dus lotenbezitters hebben grote kans in de prijzen te vallen. Opgeven is nog mogelijk tot 12.oo uur op 1 januari.

Ook op het forum wordt er druk gepraat over het uitlekken van de locatie van de Postcodekanjer. “Ongelooflijk trouwens dat ze nu al weten dat de Kanjer in deze gemeente gaat vallen”, schrijft Razor21 in zijn KLB-topic. “Dus de mensen die vandaag en morgen nog loten kopen, maken nul komma nul kans op de Kanjer. Pure oplichting noemen wij dit. Uiteraard wisten wij dit al.”

Noordenveld is de noordelijkste gemeente van Drenthe. Enkele grote dorpen in deze gemeente zijn Norg, Peize en Roden. Naar alle waarschijnlijkheid zal Drenthe volgend jaar dus een paar nieuwe miljonairs tellen.”

bron: FOK.nl

Lees ook:Je zóu ‘m kunnen winnen!
Lees ook:Geen geld? Lekker loten kopen!
Lees ook:Ik kan de Postcode Loterij nu opzeggen!
Lees ook:Loterijen, een belasting voor dommeriken
Lees ook:Postcodeloterij bespioneerd door Staatsloterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.