Credit Europe verlaat koppositie

Het is zover: ook Credit Europe verlaagt haar rente op de internetspaarrekening. Was deze van oorsprong Turkse bank sinds de renteverlagingen van MoneYou en NIBC Direct de koploper in de rentestaatjes van direct opvraagbare spaargelden met 5,0% : per morgen wordt deze spaarrente verlaagd naar 4,5%. Daarmee gaan MoneYou en NIBC Direct de koppositie weer delen met een rente van 4,8%. Het is geen verrassing, wel een pittige verlaging. In één keer een half procent eraf. Credit Europe zal gedacht hebben: laten we het meteen maar goed doen.

Lees ook:Spaarrente NIBC Direct omlaag; Credit Europe nog niet
Lees ook:Met z’n drieën op één
Lees ook:Credit Europe doet mee met Icesave en NIBC Direct
Lees ook:Spaarrente daalt met bloedvaart
Lees ook:En nog een spaarrente verlaging

4 reacties op “Credit Europe verlaat koppositie

  1. Fred Wijma

    Het is weer het bekende “mistige” rentebeleid bij Credit Europe. Op de website staat dat het percentage nu 4,5% is “voor nieuwe klanten en alle rekeningen die zijn geopend na 03-06-08″. Betekent dit, dat de rente voor de “trouwe” spaarders van vòòr 03-06-08 gehandhaafd blijft op 5%? Ik ga maar eens informeren (zucht)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fred Wijma

      Ik heb even gebeld: foutje van de bank. Wordt nog gecorrigeerd. “Gelijke monniken, gelijke kappen”, dus voor iederen geldt 4,5%. Jammer, het was te proberen ;-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Anneke Ranzato-Versloot

        Was het niet zo dat spaarders die voor 3 juni 2008 al een rekening hadden in principe de oude rente van 4,5% hielden? Die kregen de later verhoogde rente toch niet? Tenzij ze een telefoontje pleegden natuurlijk, dan weer wel. Is inderdaad mistig. En weer een zaak van zelf initiatief nemen.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Fred Wijma

    Inderdaad: zelf er achteraan zitten en dan kreeg je ook de hogere rente (wat ik destijds ook gedaan heb). Maar nu trekken ze dus alles gelijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.