Wat ga jij doen met je Postbankzaken?

Ik kan er niet over meepraten hoor, ik heb helemaal niets lopen bij de Postbank. Maar het schijnt dat van de Postbankklanten een behoorlijk aantal overweegt om niet bij de ING te blijven na de integratie. Dat maakt me wel nieuwsgierig. Heb jij zaken bij de Postbank lopen? En wat ga jij daarmee doen met de integratie? Kies je voor de makkelijkste weg en ga je gewoon mee naar ING? Of grijp je dit moment aan om een nieuwe huisbank te kiezen. En wie wordt dat dan?

Lees ook:Postbank vanaf dinsdag helemaal ING
Lees ook:Trouwe hondjes zijn we!
Lees ook:Rentebericht: trucs met spaaraanbiedingen
Lees ook:Hoge spaarrente bij… ING!
Lees ook:Postbank gebruikt spaargelden als melkkoe

5 reacties op “Wat ga jij doen met je Postbankzaken?

  1. Ron

    Persoonlijk zit ik al heeeel lang bij de Postbank, en of dat nou ING gaat heten… zal me een biet wezen. ‘t Was toch al heel lang van ING? Ander behangetje.

    Waar de Postbank op een verschrikkelijke manier bij mij averij heeft opgelopen is door hun handelswijze met de spaarrekeningen. Eerst werd mijn ‘plusrekening’ ongemerkt een minrekening en toen flikten ze hetzelfde met m’n ‘kapitaalrekening’. Dat heeft bij mij zo’n wantrouwen geschapen, dat zal ik nog jarenlang met me meedragen. Heb er gelijk mijn spaargeld weggehaald. Ik hoef echt niet de hoogste rente, maar die renteverlagingen over de rug van trouwe spaarders… niet goed te praten.

    En super, super stom.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Anneke Ranzato-Versloot

      Schandalig beleid inderdaad, en zo lang doorgevoerd ook! Al denk ik niet dat Postbank de enige bank is die zo werkt(e), of zou dat wel zo zijn?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Lisa

    Ik ga het moment van integratie aangrijpen door in januari over te stappen naar de nieuwe betaalrekeningen van ASN. Die groene beleggingen van hen slaan tenminste ergens op en lopen nog goed ook. Daar gaan mijn spaarcentjes dus ook naar toe.

    Ik ben al heel lang klant van de Postbank, maar van goede service heb ik ze helaas nog nooit kunnen betichten ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Roos Jansen

    1. De Postbank was al lang de Postbank niet meer. En dat was al snel na de fusie met de NMB.
    2. Directeur Hue (of zoiets) heeft vandaag al verklaard dat in 2009 de tarieven gelijk zullen blijven maar dat daarna gekeken wordt naar de andere grootbanken. En wij weten wat er dan gebeurt.
    Wegwezen dus! Rabo of ASN lijkt mij een goed alternatief.

      /   Beantwoorden  / 
  4. lenennl

    Mhhh…op zich is het wel een goede vraag natuurlijk. De Postbank was een ijzersterk merk. De ING is niks daarbij vergeleken. Dat is toch meer een soort Fortis of ABN. Lastig lastig…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.