Alles-in-één pakketten vaak goedkoper en completer

Euro Belt Tightening - euro financial crisisSteeds meer Nederlanders stappen over op alles-in-één pakketten voor televisie, telecom en internet. Dit doen ze niet alleen om de maandlasten te drukken, maar ook om de inhoud van de diensten. U profiteert namelijk van meer televisiezenders en snellere internet.

Vorig jaar zijn wij overgestapt op het alles-in-één pakket van KPN. In vergelijking met het huidige aanbod hebben wij niet het goedkoopste pakket, maar het samenvoegen van diverse diensten heeft ons een aanzienlijke besparing opgeleverd. Ook kan de kwaliteit van kabeltelevisie niet op tegen digitale televisie. Daarnaast kunnen de kinderen nu op hun tablets televisie kijken. Het is dus niet meer nodig om televisies op de slaapkamers te plaatsen. Internet is sneller en onderling bellen is gratis.

Alles-in-één pakketten vergelijken
De diverse pakketten zijn moeilijk met elkaar te vergelijken. Ze bieden verschillende soorten diensten aan. Het is een kwestie van voordelen en nadelen van pakketten tegen elkaar wegstrepen. De één biedt snellere internet en de ander juist weer meer televisiezenders. Het is de kunst om een zo goed mogelijk pakket te krijgen tegen de beste prijs. Ga ook Googlen op ervaringen van andere consumenten. Jaren geleden waren er nog veel problemen bij het overstappen, maar deze kinderziektes zijn grotendeels verholpen.

Vergelijken via een vergelijkingssite
Er zijn diverse vergelijkingssites waarop u de diensten van de verschillende telecombedrijven met elkaar kunt vergelijken. U doet er verstandig aan om meerdere vergelijkers te raadplegen. U moet het goed onderzoeken om te voorkomen dat u de verkeerde keuze maakt.

Via een inkoopcollectief het beste aanbod krijgen tegen de laagste prijs
Er zijn al meerdere initiatieven geweest om tegen de laagste prijs energiecontracten af te sluiten. SLOOP DE CRISIS gaat nog een stapje verder. Via deze website is er een inkoopcollectief opgezet gericht op verzekeringen, alles-in-één telecomdiensten en energie. Al ruim 358.000 consumenten hebben zich ingeschreven bij Sloopdecrisis.nl. Door een dergelijk groot collectief moet het mogelijk zijn om zeer scherp in te kopen. Met het aanbod kunnen de bedrijven namelijk in één keer honderdduizenden consumenten bereiken.

Lees ook:Alles in één bespaart geld
Lees ook:Televisie, internet en bellen in één
Lees ook:Welke internetsnelheid heb ik nodig bij mij thuis?
Lees ook:Nieuw initiatief – Nederland COLLECTIEF
Lees ook:Wat kost een noodpakket?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.