Mijn eigen bedrijf: opdrachten afwijzen

Het loopt met GeldKennis zo goed dat er ongetwijfeld een moment komt waarop ik keuzes moet maken. Tot op heden heb ik op alle mogelijke opdrachten alleen maar met heel veel enthousiasme gereageerd. Blij dat mijn GeldKennis blijkt te werken en dat ik er mijn eigen geld mee kan verdienen.

Daardoor had ik in eerste instantie snel die ene werkdag gevuld, maar nu met drie werkdagen (plus een paar avondjes en overige uurtjes) per week voor GeldKennis houd ik ook nog geen tijd over ofzo. Nu is het ook makkelijk om alle 'overige tijd' te vullen met bloggen, dat kun je natuurlijk onbeperkt doen. En is ook onbeperkt leuk.

Maar waar het om ging: er komt dus een moment waarop je tegen een mogelijke opdracht 'nee' moet gaan zeggen. Gewoon omdat je er geen tijd voor hebt en je niet in de knel moet komen met je bestaande klussen of je privéleven. En 'nee' zeggen tegen dingen die ik eigenlijk graag zou willen doen…. dat vind ik helemaal niet leuk!

Wat een luxeprobleem. Ik had net een vriend aan de telefoon en realiseerde me daarbij dat ik een jaar geleden nog helemaal niet over GeldKennis had nagedacht.

Lees ook:Mijn eigen bedrijf: helemaal los
Lees ook:Nieuw op woensdag: Mijn eigen bedrijf
Lees ook:Mjin eigen bedrijf: prioriteiten
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: de start
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.