De beste zorgverzekering, autoverzekeraar of telefonieaanbieder?!

Overstappen naar een andere zorgverzekering kan ieder jaar tussen november en het einde van het jaar. In deze periode worden consumenten plat gebombardeerd met televisie- en radiocommercials met aanbiedingen van de ‘goedkoopste’ en ‘beste’ zorgverzekering van Nederland. Allemaal leuk en aardig, maar erg onafhankelijk is de berichtgeving niet. Elke zorgverzekering wilt dat je naar hen verstapt. Maar hoe schat jij als consument in welke verzekering voor jou het beste is en hoe weet je of je echt voor jouw wensen bent verzekerd? En dat is eigenlijk ook zo bij je zorg-, autoverzekeraar en telefonieaanbieder!

Mijn advies, klop niet aan bij jouw huidige of nieuwe verzekering. Zij hebben er belang bij om iets aan je te verkopen en zullen je altijd overtuigen met hun eigen kwaliteiten en kortingen. Zoek daarom de informatie op bij onafhankelijke prijsvergelijkingswebsites. Deze websites vergelijken meerdere aanbieders en geven in een duidelijk overzicht wat de eigenschappen per aanbieder is. Een nieuwe speler op de markt van prijsvergelijkingswebsites is Pricewise.nl. Op deze website vind je 100 procent onafhankelijke informatie. Er is geen belang bij het aansmeren van één specifieke aanbieder. Elke prijsvergelijking website zegt ‘onafhankelijke’ informatie aan te bieden. Controleer wel of dit echt zo is, door bijvoorbeeld reviews te lezen. Bij Pricewise is dit gegarandeerd zo. Hier vind je hier ook vergelijkingen van energie-, autoverzekering- en tv-, mobiel- en internetaanbieders. Door op de website van de aanbieder zelf, bijvoorbeeld Vodafone of OHRA, te kijken, weet je nooit of je de juiste prijs van een product betaalt. Of dat het bij een andere aanbieder goedkoper kan. Via een vergelijkingswebsite kun je producten, prijzen en de kwaliteit met elkaar vergelijken en zo specifiek mogelijk voor jou het beste product uitkiezen.

Dit soort websites zien dat er door consumenten steeds meer vraag is naar overzichtelijke en onafhankelijke websites. Dit omdat er steeds meer verschillende aanbieders op de markt zijn. Hierdoor wordt het voor consumenten steeds lastiger om voor hun persoonlijke wensen de perfecte aanbieder te vinden. Gelukkig heb je altijd je vrienden en familie waar je aan kunt kloppen, voor als je er echt niet meer uitkomt.