Zorgverzekering zonder korting?

Iedere Nederlander heeft of hoort een zorgverzekering te hebben. De minimale dekking is de basisverzekering en deze kunt u uitbreiden met een aanvullende dekking. Vrijwel alle verzekeraars bieden korting aan, die voor het oprapen ligt. Toch zijn nog steeds miljoenen mensen die hier geen gebruik van maken.

Verzekerden vinden het eng om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. U kunt wel goedkoper verzekeren, maar uw huidige verzekeraar bevalt goed. De zorgverzekering is echt een product waar de kwaliteit van de verzekeraar meer zegt dan een premieverschil van een paar tientjes per jaar. Toch kunt u ook op uw zorgverzekering besparen zonder over te stappen naar een andere verzekeraar. Via het internet hebt ik gezocht naar korting op bepaalde zorgverzekeringen.

Ik hebt gezocht door op Google.nl vier woorden in te typen, namelijk in dit geval “menzis korting op premie”. Uit de zoekresultaten op Google blijkt, dat ik als lid van de FNV korting krijg. Het kan nog eenvoudiger, Zilveren Kruis Achmea heeft bijvoorbeeld zelf een zoekpagina op haar site om te zien of u recht hebt op korting (zie link).

In het geval dat u nog geen collectiviteitskorting geniet, kan het zeer zeker uit om even een half uurtje op het internet op zoek te gaan naar kortingsmogelijkheden bij uw huidige zorgverzekeraar. U hoeft niet over te stappen naar een andere polis, maar u krijgt gewoon korting op uw huidige verzekering.

Lees ook:Besparen op uw zorgverzekering door een collectiviteit
Lees ook:Korting op zorgverzekering, geld waarvoor u niets hoeft te doen
Lees ook:Per 1 mei overstappen naar een andere zorgverzekering
Lees ook:Prijzen vergelijken bij Google
Lees ook:Nu geld besparen door een andere zorgverzekering af te sluiten

4 reacties op “Zorgverzekering zonder korting?

 1. Arthur

  Inderdaad korting scoren is makkelijk.
  Ik heb me net aangemeld bij http://www.Kieszorgverzekering.nl.
  Hier is de korting bij Menzis nog hoger dan bij FNV en iedereen kan meedoen. De premie is bij PMA 84,95 per maand.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wouter Kroon

  Leden van de Nationale Postcodeloterij krijgen korting bij Agis Zorgverzekeringen.

  http://www.agispostcodezorgpolis.nl

  7% op de basisverzekering
  20% op aanvullende (tand)verzekeringen

  Een gezin kan zo makkelijk 350 euro per jaar besparen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.