Jort Kelder start 925people

Ik heb iets met Jort Kelder. Aan de ene kant vind ik hem mega-irritant maar toch ook heel intrigerend. Als ik hem op TV tegenkom boeit hij me en niet voor niets is hij hier al een tijdje geleden Geldgezicht geweest. Dus ook al heeft het niet direct met onze portemonnee te maken laat ik je toch even weten wat ik net las: Jort start een nieuwe site om daarmee Elsevier, BNR, nu.nl en het FD aan te vallen. Iets overdreven… meer een nieuwe Quotenet denk ik.

Lees ook:Geldgezicht: Jort Kelder
Lees ook:Onderwereld betrokken bij Easy Life en John Wolbers?
Lees ook:Wij garanderen Duits spaargeld…
Lees ook:BTW omhoog enzo
Lees ook:Leaseplan gaat in sparen… spaarlease?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.