Per 1 mei overstappen naar een andere zorgverzekering

Z orgverzekeringen zijn tussentijds niet op te zeggen, tenzij de verzekeraar de zorgverzekering eenzijdig aan gaat passen. Als de aanpassing in het nadeel is van jou, kun je de zorgverzekering tussentijds beëindigen. Heb je jouw zorgverzekering bij Kiemer? Je kunt per 1 mei overstappen.

De zorgverzekeraar Kiemer heeft een kleine aanpassing doorgevoerd in de zorgverzekering. Voor revalidatiezorg en wijkverpleging geldt geen volledige keuzevrijheid meer. Er wordt namelijk nu gewerkt met gecontracteerde zorgverleners. Het is een aanpassing waar de meeste verzekerden van Kiemer geen nadeel van ondervinden, maar het biedt in bepaalde gevallen wel een kans om geld te besparen!

Het je spijt van de keuzes in je huidige zorgverzekering?
Per 1 januari 2017 kon je overstappen naar een andere zorgverzekering. Ben je terecht gekomen bij Kiemer of zat je al bij Kiemer? Je hebt nu de kans om te kiezen voor een andere zorgverzekering die beter bij jouw zorgbehoefte past. Mogelijk ben je zwanger geraakt en heb je een specifieke zorgverzekering nodig. Of heb de fysiotherapie nodig, maar biedt de huidige verzekeraar niet de gewenst dekking? Stap nu over naar een andere zorgpolis en je kunt de zorgverzekering beter afstemmen op jouw huidige wensen.

Er zijn meer redenen voor verzekerden van Kiemer om over te stappen.

Lees ook:Minder overstappers naar een andere zorgverzekering
Lees ook:Geldt er een acceptatieplicht voor de zorgverzekering?
Lees ook:Nu geld besparen door een andere zorgverzekering af te sluiten
Lees ook:De juiste zorgverzekering zorg voor een gratis beugel
Lees ook:DSW verlaagt zorgpremie naar €95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.