InShared revolutionair?

Er is alweer een nieuwe verzekeraar op de markt: InShared. Met een revolutionair concept, zo roept De Telegraaf. Want deze verzekeraar betaalt de premies die in een jaar niet nodig bleken voor schade-uitkeringen terug aan de polishouders. Klinkt mooi hoor, daar niet van. Maar is het wel zo revolutionair? Univé heeft toch al jaren een systeem waarbij de polishouders geld terugkrijgen? Ik ben er nog nooit verzekerd geweest, dus ken de ins en outs van Univé niet. Is het echt iets nieuws of gewoon een manier om aandacht te trekken voor deze internetverzekeraar van Achmea? Anyway, InShared stelt in ieder geval altijd goedkoper te zijn dan je huidige verzekering. Een premieberekening kan dan ook geen kwaad lijkt me. Schadevrij rijden in uw auto heeft dus invloed op uw schadevrije jaren en op de totale premielast, dus zou de autoverzekering flink goedkoper moeten worden bij massaal schadevrij rijden.

Lees ook:Autoverzekering – kritische klanten betalen minder
Lees ook:Geldbedrijf centraal: Univé
Lees ook:Nieuwe auto kopen? Niet doen!
Lees ook:Gevolgen van schadeclaim voor premie autoverzekering
Lees ook:Zorgverzekering – besparen zonder over te stappen

9 reacties op “InShared revolutionair?

 1. Henk de Vries

  Hallo!

  Ik heb mijn auto verzekerd via http://www.Zelf.nl volgens mij zijn die jongens toch echt goedkoper. Ze geven weliswaar geen geld terug achteraf, maar de premie is gewoon lager.

  Ik zeg, niet extra betalen om achteraf geld terug te krijgen, maar gewoon meteen voordelig verzekeren.

  Groeten,

  Henk

    /   Beantwoorden  / 
  1. Anneke Ranzato-Versloot

   Dikke kans dat deze reactie door Zelf.nl zelf geplaatst is maar ach… het kan nooit kwaad om ze in je vergelijking mee te nemen.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Meindert

  als je een berekening maakt bij Inshared is het leuk om verschillende premies in te vullen bij de vraag wat uw huidige premie is, de verschillende uitkomsten van wat u dan bij INshared moet betalen zijn wel zeer verrassend. Het is niet zo vreemd dat ze dan watterugbetalen, de bekende sigaar uit eigen

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jan van der Wiel

  En zo gaat dat vaker bij verzekeringen. Claimen een goedkope verzekering te hebben. Of zelfs de goedkoopste. Vaak is dit niet waar en dus die sigaar uit eigen doos. Je kan beter bij vergelijkers kijken, zoals Independer en Verzekeringssite.nl.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hypotheekadviseur Deventer

  Ben al jaren verzekert bij UNIVE. Ambtenaren verleden vandaar. er is niks nieuws aan het terugbetalen van premie die overbodig is. Wel is het misschien nieuw dat een commerciële club dit doet.

  Dan betekend het waarschijnlijk niet meer dan dat ze van te voren een winstpercentage hebben bepaald. Alles daarboven kan dan terugbetaald worden.

  Dat werkt anders dan bij UNIVE die geen winstoogmerk heeft maar een cooperatie is. Daar wordt dus ieder jaar achteraf naar de kostprijs gekeken. Op die manier wordt daar bepaald welk deel terug kan naar de verzekerden.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Bas

  Ik vraag mij af hoe de verhoudingen nu zijn tussen bijvoorbeeld Zelf en InShared. Wie kiest waarvoor en waarom? Ik sta nu op het punt een keuze te maken. Zelf heeft 30% korting en InShared zelfs 50% via als je een ns-kaart hebt. Nu wil ik ook graag weten of er een inshared actiecode in omloop is en of iemand die voor mij heeft. Ik had `m hier al gezocht http://www.actiecode.nl/winkels/winkel/inshared maar op die site hebben ze helemaal geen codes. Iemand?

    /   Beantwoorden  / 
 6. Actiecode Inshared

  Ik heb goede ervaringen met Inshared. Ik denk zelfs dat andere verzekeraars hun concurrentie goed zullen voelen. Nu klantenservice is uitermate netjes en je wordt altijd goed geholpen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Inshared

  Wat mij betreft lijkt het mij het best om uw inshared ervaringen hier achter te laten: http://bankreview.nl/inshared-ervaringen/ Dan maakt u kans op een Bol.com waardebon. Bovendien kan de rest van de wereld uw ervaringen lezen.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Maarten

  Mijn ervaring met Inshared is prima. Zeker weten vele malen goedkoper dan de verzekeraar waar ik bij zat!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.