Geldbedrijf centraal: DAS Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekeringen: ik zal niet beweren dat ik er alles van weet. Het zijn geen goedkope verzekeringen, dat weet ik wel. Dat is voor veel mensen een reden om er geen af te sluiten. Heb je een juridisch geschil, dan ben je ongetwijfeld blij als je er één hebt. En wellicht zal je ergens ook eerder een geschil van maken als je verzekerd bent. Vanuit het gevoel dat je dan ook eens iets terugziet van je geld.

DAS Rechtsbijstand is een grote speler in die markt. Er werken zo’n 400 juridisch specialisten die 81.000 zaken per jaar behandelen. Voordeel van zo’n grote club is dat er voor elk type geschil – hoe apart ook - vast wel iemand te vinden is die er ervaring mee heeft.

Werken ze nou hard voor je, bij zo’n rechtsbijstandverzekeraar? Of had je beter een eigen advocaat kunnen inhuren? Dat kost een flinke duit maar als je dan meer kans hebt om je geschil winnend af te sluiten…

Ik weet het niet. Wij hebben zo’n rechtsbijstandverzekering, volgens mij zelfs bij de DAS. Maar gelukkig nog nooit een juridisch geschil gehad dus ik kan er geen praktijkervaring over delen. Als jij dat wel kunt – be my guest!

Lees ook:Wat kost een Sinterklaas?
Lees ook:Rechtsbijstandsverzekering – weet wat je rechten zijn!
Lees ook:Boerka of kinderporno: geen WW uitkering
Lees ook:Bespaartip: kapperskosten
Lees ook:Nederland is oververzekerd

Eén reactie op “Geldbedrijf centraal: DAS Rechtsbijstand

  1. das rechtsbijstand

    Tja als je in 1 keer een advocaat moet gan betalen dan kan dit nogal eens in de papieren gaan lopen. Dan is een maandelijkse premie voor veel mensen weer goedkoper

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.