Is ASN Bank al voorbereid op een negatieve spaarrente?

Voor de dochters hebben wij spaarrekeningen bij de ASN Bank. Het begin van het jaar krijgen wij altijd een afschrift. Zo ook afgelopen week. Er is een groot verschil ten opzichte van de afschriften van vorig jaar.

Ze hebben in het overzicht van spaarrekeningen de optie “Door u betaalde rente” opgenomen. Hebben ze de afschriften alvast afgestemd op het beleid van de toekomst? Gaan ze rente in rekening brengen voor het sparen? (zie foto)

De spaarrentes kruipen steeds meer richting de nullijn. De meeste spaarrekeningen bieden op dit moment een spaarrente tussen 0,10% en 0,5%. De hoogste spaarrente wordt nog geboden door NIBC Direct (0,6%), maar je kunt erop wachten dat ze verlagen.

Lees ook:LeasePlan Bank laat weer nieuwe spaarders toe
Lees ook:Hoogste spaarrente 2,75 procent, wie biedt meer?
Lees ook:De spaarrentes blijven stijgen
Lees ook:Hoogste spaarrentes verschillen nauwelijks
Lees ook:Hoogste spaarrente krijgt u in de supermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.