Hoogste spaarrentes verschillen nauwelijks

De hoogste spaarrente bedraagt op dit moment 2,55 procent, maar de verschillen zijn klein. De hoogste spaarrente wordt geboden door Argenta bank. Op de voet gevolgd door vijf banken die een spaarrente bieden van 2,5 procent.

In het verleden loonde het nog om spaarrentes te vergelijken, maar tegenwoordig hoeft u geen grote verschillen meer te verwachten. In 2008 kwamen de hoogste spaarrentes boven de 4 procent uit, terwijl de Nederlandse grootbanken spaarrentes boden rond de 2 procent. De verschillen met de “prijsvechters” en de grootbanken zijn op dit moment te verwaardelozen.

De Rabobank biedt op een spaarrekening zonder beperkingen op dit moment 1,8 procent bij een spaarsaldo tot €20.000 en maximaal 2,0 procent bij een spaarsaldo vanaf €100.000.

De ING biedt nu 1,9 procent vanaf een minimum saldo vanaf €5.000. De eerste drie maanden bieden ze een actierente van 2,5 procent.

De ABN Amro biedt volgens hun eigen website “een mooie rente” van 1,7 procent. Onder voorwaarden en beperkingen kunt u een hogere rente krijgen.

Met andere woorden, de spaarrentes zijn laag. Het is wachten op betere spaartijden!

Lees ook:ABN Amro maakt het sparen weer eenvoudig
Lees ook:Maximaal 3 procent spaarrente
Lees ook:Hoogste spaarrente weer omlaag
Lees ook:Rabobank biedt hoogste spaarrente in België
Lees ook:Spaarrentes fors omlaag sinds 2008

Eén reactie op “Hoogste spaarrentes verschillen nauwelijks

  1. Kayla

    En inmiddels is de hoogste spaarrente nog maar 2,50% en dat geldt voor drie bankinstellingen. Is rente nog wel zo lucratief? Het wordt steeds minder met die spaarrentes.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.