Hoge spaarrente en dvd Box bij ASN Bank

De ASN Bank is een bank die haar geld zorgvuldig belegd. Zij zorgen er voor dat ze beleggen met respect voor milieu, mens en klimaat. Zij bieden een spaarrente van 2,3 procent, en geven een dvd box kado.

Tijdelijk (tot 16 april) geeft de ASN Bank een box kado met vijf dvd’s bij het afsluiten van de ASN Ideaalsparen. In het verleden had deze rekening stortingsbeperkingen, maar die heeft de bank inmiddels geschrapt.

Ik heb al jaren een rekening bij de ASN Bank. Deze actie geldt echter ook voor bestaande klanten. Bij het storten van minimaal €2.500 in één keer, krijgen de bestaande klanten ook de dvd box.

Helaas staat al mijn geld al bij deze bank, maar ik vind het een goed initiatief van een bank om ook voordelen te bieden aan de bestaande klanten. Wervingsacties van banken zijn namelijk over het algemeen uitsluitend gericht op nieuwe klanten.

Lees ook:Spaarrente boven drie procent
Lees ook:Hoogste spaarrente weer omlaag
Lees ook:Wie laat z’n geld nog bij Credit Europe?
Lees ook:Credit Europe vliegt omlaag
Lees ook:Goed moment om te beginnen met spaarloon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.