Independer biedt extra uitgebreide WA autoverzekering aan

Bij het verzekeren van je auto stem je de dekking af op de waarde en de leeftijd van de auto. Voor een oudere auto (ongeveer vanaf 8 jaar oud) kan het niet meer uit om een uitgebreidere autopolis af te sluiten. Bij diefstal van een auto die uitsluitend WA (=wettelijke aansprakelijkheid) verzekerd is, krijg je niets uitgekeerd. Tenzij je de auto via Independer verzekert en je aan de voorwaarden voldoet.

De WA verzekering compenseert alleen de schade die jij met je auto aan een ander veroorzaakt. Je krijgt nooit je eigen schade gecompenseerd. Je kunt de auto bijvoorbeeld tegen diefstal en ruitbreuk verzekeren door een iets ruimere dekking te kiezen, namelijk de WA Beperkt casco verzekering. De WA Casco verzekering is de meest uitgebreide verzekering die bijvoorbeeld ook eigen schade bij een schuldschade compenseert.

Wat zijn de voorwaarden van de diefstaldekking in de WA verzekering?
Om voor deze uitgebreide WA verzekering in aanmerking te komen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:
• Je kiest voor de WA-dekking
• De dagwaarde van de auto is niet meer dan €5.000
• Jouw merk auto moet in de lijst staan van automerken waar het voor geldt. Zie overzicht.

De gratis extra dekking maakt onderdeel uit van het Independer PlusPakket. Het pakket bestaat verder uit de Schadeclaim Service (gratis schade verhalen op de tegenpartij) en de Jaarchecker (jaarlijks wordt je polis vergeleken met andere verzekeraars).

Dit is een nuttige aanvulling op de WA dekking. Voor oudere auto’s kan het niet meer uit om een uitgebreidere verzekering af te sluiten, maar met de nieuwe service van Independer heb je toch een ruimere dekking in vergelijking met de reguliere WA autoverzekering. Een pluspunt voor Independer.

Lees ook:Besparen op de autoverzekering – kies de juiste dekking
Lees ook:Auto WA verzekeren? Voor een paar euro’s meer je auto veel ruimer verzekeren
Lees ook:De juiste dekking voor uw auto
Lees ook:Auto WA Casco verzekeren of duurder WA verzekeren?
Lees ook:Goedkoopste autoverzekering kan de beste keuze zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.