ING en ABN gaan weer op de oude voet verder

Werknemers in topfuncties bij deze banken krijgen gewoon weer ouderwetse bonussen uitgekeerd. Alsof wij met belastinggeld deze bedrijven niet gered hebben. Extra frustrerend is dat ze een recordopslag in de hypotheekrentes verwerken. Wij betalen dus gewoon weer de bonussen van de topmensen bij ING en ABN.

Afgelopen weekend heeft Triodos 1.000 nieuwe klant mogen verwelkomen. Dit is vijf keer zoveel als normaal. Deze “ groene” bank profiteert dus goed van de maatschappelijke misstappen van de Nederlandse grootbanken. Banken als ASN Bank en de Triodos Bank leggen de nadruk op duurzaamheid en eerlijkheid. Steeds meer mensen beginnen te beseffen dat ze de ING en de ABN Amro eigenlijk aanmoedigen door bij deze banken te blijven zitten.

De ABN Amro en de ING maken zich niet druk om de overstappers. Het is namelijk maar een druppel op een gloeiende plaat.

Lees ook:De Nederlandse grootbanken verliezen spaarders
Lees ook:Maximaal 3 procent spaarrente
Lees ook:Verbeter de wereld, begin bij je bank
Lees ook:Triodos is volgens klanten de beste bank
Lees ook:Whow, een bank die winst maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.