Meld je bij Aegon met je beleggingsverzekering!

De Consumentenbond roept consumenten met een beleggingsverzekering bij Aegon op om zich te melden bij de verzekeraar. In de meeste gevallen zal het gaan om een product van het toenmalige dochterbedrijf Spaarbeleg.

Consumenten met een beleggingsverzekering bij Aegon afgesloten in de periode 1989 en 1998 kunnen zich volgens de Consumentenbond melden bij de verzekeraar voor een extra schadevergoeding. Het gaat waarschijnlijk in totaal om ruim 500.000 consumenten.

De gemiddelde schadevergoeding zal €400 per polis bedragen. Ook als je een beëindigde polis hebt kun je nog steeds recht hebben op een compensatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden, zie de website van Aegon.

Het gaat om beleggingsverzekeringen met de volgende namen:

 • Bonusplan
 • Koersplan
 • Spaareffect
 • AOW-privéplan
 • Kapitaalplan
 • PremieSpaarplan
 • Mixplan
 • Koopsom
 • Fiscaalvoordeelplan
 • Garantieplusplan
 • Vermogensplan
 • Toekomstplan

Lees ook:Geldbedrijf centraal: AEGON
Lees ook:Geld terug voor Koersplan
Lees ook:Koersplan: nog even parkeren
Lees ook:Checken of je een woekerpolis hebt?
Lees ook:AEGON heeft Bos ook nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.