Een baan kopen voor 25.000 dollar

Een Amerikaanse marketeer probeert een baan te vinden door een bedrag van 25.000 dollar uit te loven aan diegene die hem helpt aan een geschikte baan.

De 45-jarige Scott Avidon heeft al een glansrijke carrière achter zich als Marketingspecialist bij een groothandel in juwelen. Zijn expertise heeft hij goed kunnen benutten door een campagne voor zichzelf op te zetten. Op zijn website heeft hij geplaatst dat hij 25.000 dollar geeft aan diegene die hem kan helpen aan een geschikte baan. Zie zijn pagina: ScottAvidon.com.

Hij neemt geen genoegen met zomaar een baan, hij heeft namelijk wel een paar eisen. Zijn nieuwe job moet aansluiten bij zijn ervaring als marketeer, en hij moet minimaal 3 maanden in dienst blijven. Zijn jaarsalaris moet minimaal 226.000 dollar bedragen. Hij neemt genoegen met een lager salaris, maar hij geeft dan geen 25.000 dollar, maar een lager bedrag van ten minste 10.000 dollar.

Hij kan in ieder geval aan zijn toekomstige werkgever laten zien dat hij met zijn mediastunt een blog heeft weten te bereiken in Nederland.

Lees ook:Vermindering kinderopvangtoeslag 2013 heeft geen invloed
Lees ook:Auto kopen met verzekering tegen baanverlies
Lees ook:Sparen ondanks een laag inkomen
Lees ook:Teveel ontvangen bedragen terugbetalen aan de Belastingdienst
Lees ook:Een andere baan niet kunnen betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.