Geld verdienen aan nuggers

Amsterdam betaalt bonus voor aanmelden nuggerWat zegt u? Daar had ik dus nog nooit van gehoord: nuggers. Het blijkt te gaan om niet-uitkerings-gerechtigden. Dus mensen die niet aan het werk zijn en ook geen uitkering krijgen. Amsterdam wil er daar graag veel meer van in het arbeidsproces hijsen en geeft daarom een bonus van € 250 voor het aanmelden van een nugger.

Nee, niet voor jou en mij als particulier. De bonus is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties die deze nuggers binnen krijgen (bijvoorbeeld buurthuizen en kerken) en ze ervan weten te overtuigen zich te melden bij de Amsterdamse sociale dienst. Zodat ze aan het werk gezet kunnen worden.

Ik heb vandaag in ieder geval iets nieuws geleerd… nuggers…

Lees ook:Ook de kerken worden ingeschakeld
Lees ook:Pensioenen ING bevroren, bonus voor de topman
Lees ook:Spaarders DSB Bank krijgen geld vóór kerst
Lees ook:Ongelukkige nieuwsberichten over de ING
Lees ook:Hoe ben jij financieel opgevoed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.