Nieuwe Nederlandse spaarrekening: 5,25%!

Vanaf vandaag is er een Nederlandse aanbieder die op vrij opvraagbaar spaargeld hetzelfde rentetarief biedt als Icesave: 5,25%. Het gaat om de zakenbank NIBC die NIBC Direct introduceert. In tegenstelling tot Icesave valt deze bank wel volledig onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Ook de tarieven op de deposito’s zijn de beste in de markt: weer een nieuwe vechter in de spaaroorlog!

De creditrating van NIBC is niet om over naar huis te schrijven, dus meer dan de garantiebedragen van De Nederlandsche Bank moet je er misschien niet heen sturen.

Lees ook:Zelfs 5,5% kan makkelijk bij NIBC Direct
Lees ook:Anadolubank wil ook meedoen
Lees ook:Credit Europe doet mee met Icesave en NIBC Direct
Lees ook:Even aandacht voor IJsland
Lees ook:Spaarrente AK Bank gaat omhoog

3 reacties op “Nieuwe Nederlandse spaarrekening: 5,25%!

 1. Arnold

  Vooral mooi om te zien dat NIBC met een volledig aanbod van rentes komt. Ook de deposito tarieven zijn scherp. Over die rating maak ik me niet zo’n zorgen. Heb even op internet gekeken en achter NIBC zit een consortium aan grootbanken. Daarbij is er ook nog dat depositostelsel. Dan geloof ik het verder wel.

    /   Beantwoorden  / 
 2. H.Owens

  Nadeel van geld hebben dat na failliet gaan wel wordt terugbetaald is dat je tioch die geld niet kan gebruiken voor een tijd. Wordt dat dagen, maanden of … En wordt de nog niet gecrediteerd rente ook betaalt?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Geppie

  Ik (Icesave idioot)weet het niet meer. Lees me te pletter en hoe meer ik lees, hoe onzekerder ik word. Nu weer NIBC Direct bank. Klinkt goed; NL bank; goede rente; DNB heeft ze onder de vleugels. Weet je wat, ik ga mijn geld spreiden over verschillende NEDERLANDSE banken!! Nooit al je verse eitjes in één mand vervoeren las ik ergens.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.