Spel voor jongeren: Bling Game

Financiële opvoeding, daar wordt de laatste tijd veel over gezegd. Omdat jongeren kennelijk niet goed genoeg leren om met geld om te gaan. NIBUD komt met een nieuwe bijdrage in de financiële opvoeding: Bling Game. Gewoon een familiespel, maar dan over geld. Waarin ze spelenderwijs leren wat de gevolgen zijn van lenen, en waarom het zo handig is om spaargeld te hebben.

Ik ben regelmatig te vinden op de site van het NIBUD en ik moet zeggen: ik vind dat die instelling veel goede publicaties en producten maakt om mensen te helpen bij het (leren) omgaan met geld. Wel ben ik benieuwd hoeveel gebruik ervan gemaakt wordt, ik ga maar eens op zoek naar een jaarverslag.

Zie ook:
-
Hoe ben jij financieel opgevoed?
- Zakgeldles voor kinderen

Lees ook:Zakgeldles voor kinderen
Lees ook:Jongeren kunnen financiële verantwoordelijkheid niet aan
Lees ook:Meer zakgeld voor jongeren
Lees ook:Zakgeld is goed voor kids
Lees ook:Hoe ben jij financieel opgevoed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.