Geldgezicht: Gerrit Zalm

Mijn mond viel bijna open toen ik een paar maanden geleden hoorde dat Gerrit Zalm een positie bij DSB Bank had aangenomen. Mijn gevoel bij DSB is zacht gezegd niet geweldig en ik vond het schokkend dat een betrouwbare naam als Zalm zich daarmee verbond. Nu lees ik in de Volkskrant dat hij nog een adviseurspost gaat invullen.

Ik denk dat mister Zalm gewoon lekker aan het schnabbelen is en vooral zijn naam te gelde maakt. En geef hem eens ongelijk, als politicus heb je immers niet het topsalaris dat je in het bedrijfsleven had kunnen krijgen. Dat maakt hij nu dan kennelijk goed. Net als Klaas Wilting die opeens ook als gezicht van DSB in reclames verscheen.

Een beetje griezelig vind ik het wel, want deze mensen stralen betrouwbaarheid uit en dat zijn de adviezen van de DSB Groep in mijn ogen zeker niet altijd. Absoluut een hele slimme zet van Dirk Scheringa, waarvan ik hoop dat mensen zich er niet door laten leiden.

Lees ook:Zalm zwemt niet voor weinig
Lees ook:Discussie over leenreclames laait weer op
Lees ook:VerdienIdee: ‘goeiedag’ zeggen in België
Lees ook:Moeten reclames voor lenen verboden worden?
Lees ook:Geldreclames: de statistieken van Reaal

3 reacties op “Geldgezicht: Gerrit Zalm

 1. Samuel

  Is hij niet voorgegaan door die voorlichter van de politie amsterdam? Die zag ik laatst ook nog eens op tv adverteren voor een of ander inbraakbestendige schuifpui.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Arnout

  Gerrit Zalm heeft met zijn neo-liberale mede de kreidietcrisis veroorzaakt. Het is nogal opmerkelijk dat uitgerekend hij als president-directeur van Abn Amro is aangesteld om de rommel die Wouter Bos heeft veroorzaakt met het Fortis drama op te ruimen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Arnout

  aanvulling: of je door een bank of door de belastingdienst wordt geregeerd het is om het even

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.