Verzekering tegen zinloos geweld

Een paar dagen geleden heb ik op mijngeld.blog een artikel geschreven over zinloze verzekeringen. Op overgeld.nl las ik een artikel over een verzekering tegen zinloos geweld. Naar mijn mening kan deze gewoon weer in het rijtje van zinloze verzekeringen.

Voor verzekeraars is het ook belangrijk om producten te blijven ontwikkelen. Daar hebben de verzekeraars Das Rechtsbijstand en verzekeraar ACE ook over nagedacht bij het ontwikkelen van deze verzekering. De verzekering tegen zinloos geweld kan mooi meeliften op de angst voor zinloos geweld.

Wat dekt de verzekering?
U kunt zich verzekeren tegen financiele en psychische schade, daarnaast biedt de polis een rechtsbijstandsdekking om eventueel smartengeld te innen. In het geval u ten gevolge van het geweld tijdelijk uw werk niet kunt verrichten, krijgt u een compensatie voor het gederfd inkomen. De dekking bevat ook een uitkering als schadeloosstelling voor de werkelijk geleden letselschade.

Een gezin betaalt voor deze verzekering €7,99 per maand. Dit lijkt mij weer een voorbeeld van een verzekering die wat mij betreft te plaatsen is onder de noemer: “zinloze verzekering”.

Lees ook:Is de rechtsbijstandsverzekering een dure verzekering?
Lees ook:Verzekering tegen ontvoering?
Lees ook:Besparen op de rechtsbijstandsverzekering
Lees ook:Autoverzekering tegen de scherpste premie
Lees ook:Schade door stroomstorting – wie betaalt?

2 reacties op “Verzekering tegen zinloos geweld

  1. Vbk

    Nee, idd. Wij zijn ook van mening dat de consument hier beter tegen beschermd moet worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.