AH Finance uit Diemen is het beste kantoor van 2016

independerJaarlijks wordt de winnaar van de Independer hypotheekprijs “Beste kantoor 2016” bekend gemaakt. Wederom gaat de eer naar AH Finance uit Diemen. Ook voorgaande jaren heeft dit kantoor de prijs gewonnen. Daarnaast zijn er 25 regionale winnaars bekend gemaakt.

Jaarlijks raadplegen ongeveer 936.000 mensen de hypotheekpagina’s van de vergelijker. Op deze pagina’s kun je een hypotheekadviseur selecteren op prijs en kwaliteit. Klanten van hypotheekadviseurs laten beoordelingen op de website achter. Door deze beoordelingen te verzamelen en vast te leggen ontstaat er een database waar de klanttevredenheid van af te leiden is. Op deze manier kan de kwaliteit van de advisering inzichtelijk gemaakt worden.

Wanneer maken advieskantoren kans op de hypotheekprijs?
Alleen advieskantoren die minimaal 13 beoordelingen hebben, kunnen in aanmerking komen voor de prijs. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat de beoordelingen ook iets zeggen over de kwaliteit van de kantoren. Beoordelingen kunnen achtergelaten worden via de website van of via Checkuwhypotheekadviseur.nl. Er zijn inmiddels 83.000 beoordelingen geplaatst.

De nadruk moet liggen op de kwaliteit van een hypotheekadvies
Een hypotheekadvies is geen prijsproduct. Bij het afsluiten van een hypotheek ga je een verbintenis aan voor tientallen jaren. Een slecht advies kan je over de gehele looptijd gerekend veel geld kosten. Het probleem is dat je vooraf niet weet wat de kwaliteit van een hypotheekadviseur is. Er is maar één manier om hier wel een beeld van te krijgen, namelijk door beoordelingen van klanten van de adviseur te raadplegen.

Naast de prijs voor AH Finance is er ook een aparte prijs uitgereikt aan de beste “thuisadviseur”. Hieronder vallen landelijke adviseurs die advies verstrekken via de webcam. Deze prijs is gegaan naar Nationale HypotheekPas.

Lees ook:AH Finance wint weer de Independer hypotheekprijs
Lees ook:Beoordeel je verzekeringsadviseur
Lees ook:Kiezen voor een adviseur met de beste beoordeling
Lees ook:AH Finance is weer het beste hypotheekkantoor
Lees ook:Hypotheekadvies van de grote banken moet beter

Eén reactie op “AH Finance uit Diemen is het beste kantoor van 2016

  1. NHP

    Goedemorgen! Bij NHP (voorheen Nationale HypotheekPas) zijn we inderdaad erg blij met de prijs voor Beste thuisadviseur. We verstrekken Advies op afstand: via telefoon, e-mail, chat en webcam. En dat doen we dus heel goed!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.