AH Finance wint weer de Independer hypotheekprijs

Jaarlijks maakt Independer de 25 winnaars bekend van de Independer hypotheekprijs “Beste kantoor 2015”. Per regio wordt er een winnaar bekend gemaakt en één van deze kantoren wordt de overall winnaar. Voor de derde keer op rij gaat de eer naar AH Finance uit Diemen.

Dit heeft Independer vandaag bekend gemaakt in een persbericht. De winnaars zijn uit de bus gerold op basis van ruim 69.000 beoordelingen.

Independer staat in de top drie van best bezochte websites waar mensen zich oriënteren op hypothecaire leningen. Op de website van de vergelijker kunnen klanten van kantoren een beoordeling achter laten. Hier kun je als consument weer van profiteren, want beoordelingen van eigen relaties zeggen iets over de kwaliteit en de dienstverlening van de beoordeelde kantoren.

Om deel te kunnen nemen aan de verkiezing moeten kantoren minimaal 13 beoordelingen van hun klanten hebben gehad. Dit moet nog aangevuld worden met minimaal 8 reviews en 5 kwaliteitschecks. Op de website Checkuwhypotheekadviseur.nl kun je zien hoe het werkt en hoe je een beoordeling achter kunt laten. Je kunt ook gelijk kijken welke beoordeling jouw eigen adviseur krijgt. De winnaar van de 25 regio’s zijn verkozen op basis van de beoordelingen in de periode tussen 1 maart 2014 en 1 maart 2015.

Marcel van Hulsman was zeer verrast met de overwinning. Uiteraard is hij trots op de erkenning en de waardering van zijn eigen klanten. Als kantoor kun je natuurlijk geen beter visitekaartje wensen.

Wil jij zien welk kantoor de regionale winnaar is geworden? Kijk op de website voor een compleet overzicht.

Voor het eerst is er nu ook een winnaar geselecteerd voor het beste thuisadvies. Dit zijn adviseurs die niet bij klanten thuis komen en waarvoor je ook niet naar een kantoor moet. Het gaat hier om advies via de webcam. Deze manier om advies te verstrekken staat nog in de kinderschoenen, maar zal in de toekomst steeds vaker voorkomen. In deze categorie heeft Nationale Nederlanden gewonnen.

Lees ook:AH Finance is weer het beste hypotheekkantoor
Lees ook:Beoordeel je verzekeringsadviseur
Lees ook:Kiezen voor een adviseur met de beste beoordeling
Lees ook:Hypotheekadvies van de grote banken moet beter
Lees ook:Tevreden lenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.