Beoordeel je verzekeringsadviseur

Op Zoover.nl beoordeel je vakantiebestemmingen. Je kunt tegenwoordig ook je adviseur beoordelen. Door ervaringen te delen worden advieskantoren gestimuleerd om de kwaliteit van hun service en advies verder te verbeteren.

Het beoordelen van je adviseur kan onder andere bij Advieskeuze.nl. Je kunt via deze website niet alleen je ervaring delen met de rest van Nederland, je kunt ook zelf iets hebben aan deze beoordelingen. Welke hypotheekadviseur in jouw omgeving heeft bijvoorbeeld de beste beoordeling? Wat vinden andere mensen van het niveau van het advies van jouw verzekeringsadviseur?

De online-platform is nu voor 40% eigendom van de Consumentenbond. De komende jaren moet de belangenorganisatie een meerderheidsbelang krijgen in Advieskeuze.nl. Dit doen ze om te voorkomen dat de online-platform op lange termijn in handen komt van verzekeraars.

Toegevoegde waarde van Advieskeuze.nl
De kwaliteit van een advies kan bepalend zijn voor een verzekering of een hypotheek. Je kunt aan de buitenkant van een kantoor niet zien wat de kwaliteit van het kantoor is. Door te lezen hoe klanten het kantoor beoordelen, kun je wel een duidelijk beeld krijgen. Vooral voor levensverzekeringen en hypotheken is het van belang om het juiste kantoor te kiezen. De advieskantoren zijn eenvoudig te vergelijken op het hun tarieven, maar dat zegt niets over de kwaliteit van het kantoor.

Goed initiatief om inzicht te krijgen in de kwaliteit!

Lees ook:Kiezen voor een adviseur met de beste beoordeling
Lees ook:Hypotheekshop gaat naar betaald advies
Lees ook:Wie moet je vertrouwen voor een hypotheek?
Lees ook:Ervaringen met hypotheekadviseurs
Lees ook:AH Finance wint weer de Independer hypotheekprijs

2 reacties op “Beoordeel je verzekeringsadviseur

  1. Gewetensvraagjes

    Gelukkig verkoopt de Consumentenbond ook verzekeringen….zonder adviseur (en krijgt zij per verkochte verzekering een vergoeding)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patrick Muns Alphen aan den Rijn

    Supergoed initiatief Juul, van http://www.advieskeuze.nl om een tegenhanger van Independer te maken. Ook Het HypotheekAdviesHuis staat op advieskeuze.nl en krijgt voor hypotheekadvies van alle klanten een dikke tien! Daar zijn we natuurlijk apetrots op en we doen ons best dit vol te houden :-) .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.