Inzamelingsactie voor Jan Smit

De Jan-Yolanthe-soap houdt maar niet op. Toen de breuk net bekend werd vond ik het ook erg interessant, maar met het aanbreken van de komkommertijd wordt het nieuws er (in de Telegraaf dan) wel weer erg door overheerst. Elke dag wel weer berichten over Jan Smit, zijn nieuwe vriendin Liza, haar ex Wim die Jan in elkaar sloeg, de moeder van Jan die boos Yolanthe uitmaakt voor dievegge, Yolanthe die op vakantie is met Wesley, Yolanthe die zal intrekken bij Wesley in Madrid… en ga zo maar door. De mannen van Radio 538 gooien er nog een schepje bovenop: nu het huis van Jan Smit is leeggeroofd door Yolanthe heeft hij geen huisraad meer. Dus gaan ze meubelen inzamelen, want die arme Jan met een heel leeg huis… da’s toch zielig….

Ik zie het al voor me. Jan komt terug van zijn vakantie met z’n nieuwe vlam en de tuin van zijn kapitale villa staat vol met oude meubels die daar zijn afgeleverd door 538. Geweldig! Jammer genoeg zal het geen verrassing zijn want daarvoor zijn er teveel communicatiemiddelen tegenwoordig. Maar toch. Als al die meubelen, want er zijn vast veel mensen die de lol er wel van inzien, dan vervolgens maar wel naar een kringloopwinkel gaan. Zodat uiteindelijk mensen die het wél nodig hebben voor weinig een leuk meubeltje kunnen kopen.

Lees ook:Gelukkig hebben Jan en Jolanthe allebei geld
Lees ook:Dat zou wel een superstunt zijn
Lees ook:Crisisvakantie?
Lees ook:Nieuwjaarswensen voor Bos door Icesave
Lees ook:15% van de Nederlanders hebben het vakantiegeld nodig om rond te komen

2 reacties op “Inzamelingsactie voor Jan Smit

 1. Mama

  Ach, laat die knul toch met rust….wat een stel rddelwijven zijn we toch in nederland…..

    /   Beantwoorden  / 
 2. Theo

  Deze rubriek van tante Anneke begint inderdaad steeds meer op een roddelrubriek te lijken.

  Denk dat tante Anneke bezig is om Albert Verlinden naar de kroon te steken.

  Maar nu heeft de DSB tenminste weer even rust, ook al zo’n onderwerp van haat van deze tante.
  Bahhhh..!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.