Vlammen voor de vrijheid

Zomaar even iets heel anders. Wij maken ons druk over geld en recessie, over Icesave en donorpolis, over huizenmarkt en hypotheekrente. Maar ondertussen leven we wel in vrijheid en kunnen we zeggen wat we denken zonder opgesloten te worden. Was dat overal ter wereld maar zo! Al tijden draag ik Amnesty International een warm hart toe, heb zelfs ooit als kaarsje (vuuroranje hoofd) in een sloep een stuk door Haarlem geroeid. Met veel plezier besteed ik dan ook aandacht aan de actie Vlammen voor de vrijheid. Doe mee: ontsteek je vlam!

Lees ook:Wat vind jij van Radar?
Lees ook:Woekerpolis-aanbeveling in Tros Radar
Lees ook:Gebroken hart verzekering van Zelf.nl
Lees ook:Kredietcrisis? Nee… Bankierscrisis!
Lees ook:Geldgezicht: Harry de Winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.