Moet je een testament laten maken?

Interessante dingen op PlusOnline. Volgens mij een site die bedoeld is voor senioren maar ach, naar de toekomst kijken kan voor niemand kwaad. Zo vond ik er een eenvoudige test waarmee je kunt bepalen of het nodig is om een testament te laten opmaken. Speelt dit wel eens door je hoofd, dan kun je met het beantwoorden van een paar vragen een beeld krijgen. Detailvragen kun je altijd nog aan een notaris stellen natuurlijk.

Lees ook:Erfenis blijft gemeenschap van goederen
Lees ook:Vragen over erfrecht?
Lees ook:Wat voor buffer heb jij nodig?
Lees ook:Wat vind jij van Radar?
Lees ook:Hypotheek hoger inschrijven: doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.