Niet meer Even Apeldoorn bellen?

Wat een onzin! In de krant stond van het weekend dat Centraal Beheer de lopende campagne, natuurlijk met als slogan ‘Even Apeldoorn bellen‘ heeft stopgezet in verband met de gebeurtenissen in Apeldoorn op Koninginnedag. En dat de verzekeraar zelfs overweegt de slogan helemaal overboord te zetten. Dat gaat toch nergens over… Waarom zou je die slogan eruit gooien omdat een idioot besluit met zijn Suzuki Swift te proberen ons Koningshuis te grazen te nemen? Om onderweg toeschouwers dood te rijden. Mafkees. En niets meer dan dat. In mijn ogen geen reden om Koninginnedag af te schaffen of afscheid te nemen van de supersterke slogan van Centraal Beheer.

Of is dit nieuws eigenlijk gewoon een hele slimme actie van de reclamelieden van Centraal Beheer? Kom je toch even gratis en voor niets op een sympathieke manier in allerlei kranten te staan….

Lees ook:Geldbedrijf centraal: Centraal Beheer
Lees ook:Koningshuis en Songfestival
Lees ook:Geldreclames: ambulance van Centraal Beheer
Lees ook:Geldreclames: Centraal Beheer
Lees ook:Dat verzin je toch niet!

Eén reactie op “Niet meer Even Apeldoorn bellen?

  1. Ron

    Ik moet zeggen dat ik wel erg veel begrip voor Centraal Beheer heb. Het zal voorlopig wel even zo blijven dat ‘Apeldoorn’ in combinatie met ‘schade’ onbewust zal worden geassocieerd met, precies zoals je zegt, ‘mafkees’. En dat wil je als bedrijf natuurlijk niet. Maar inderdaad, gratis publiciteit is ook nooit weg.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.