Dat zou wel een superstunt zijn

Even helemaal niet over geld maar nog even over Jan Smit en Jolanthe Cabau van Kasbergen. De gisteren bekendgemaakte breuk is groot nieuws en houdt de gemoederen bij veel Nederlanders behoorlijk bezig. Nu komt echter de vraag op of dit niet gewoon een reclamestunt is… Jolanthe doet immers mee in het nieuwe seizoen van Voetbalvrouwen. Gemaakt door RTL, en wie komt er met beelden van Jolanthe die met Wesley Sneijder zoent? RTL dus. GeenStijl schrijft: “Het is idd allemaal net even te verdacht, te ingestoken, te mooi voor woorden en met een iets TE glunderende Albert Verlinde. Dit zaakje stinkt. Naar hoax, viral en fopfilmpjes.” Ik kan niet anders zeggen dan dat het een superstunt zou zijn. Overtreft die van Bassie ruimschoots. Het kan trouwens ook nog een grapje van Bananasplit zijn. Is het geen stunt of grap, dan wordt Jolanthe op twee manieren Voetbalvrouw.

Lees ook:Gelukkig hebben Jan en Jolanthe allebei geld
Lees ook:Dag Albert Heijn! Hallo Jumbo!
Lees ook:Trekken smurfen jou naar AH?
Lees ook:Erfenis hoeft niet positief te zijn
Lees ook:Internetverzekeraars net paddestoelen

Eén reactie op “Dat zou wel een superstunt zijn

  1. banasplit

    ‘t niet echt een hoax gebleken he? haha

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.