Meneer Kaktus zegt… niet okay!

Het gaat financieel niet best met Peter Jan Rens, ons aller Meneer Kaktus. De Rabobank Velsen heeft faillissement aangevraagd voor zijn holding en voor hem persoonlijk. Dat is natuurlijk niet fijn voor onze vrolijke vriend. Alhoewel het hem misschien niet zo verschrikkelijk deert, omdat hij tegenwoordig vooral in Thailand schijnt te zitten. Wat hij daar precies allemaal doet, geen flauw idee. Misschien een leuk Thais vrouwtje of mannetje? Zakelijke activiteiten, dat zal best. Ze lopen in ieder geval van geen kanten, blijkt wel uit het omvallen van twee van zijn bedrijven en het feit dat hij de lening van de Rabobank niet kan terugbetalen. Want dat kan natuurlijk niet in dropmunten… of hebben ze die niet bij Haribo?

Lees ook:Rabobank is nu sexy
Lees ook:Rabobank helpt de tuinders
Lees ook:Zakelijk sparen tegen particuliere rente
Lees ook:Gezellig naar de Erfenisbeurs
Lees ook:Geldbedrijf centraal: Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.