Gelukkig hebben Jan en Jolanthe allebei geld

Er zijn weinig showbizz-stelletjes die mij interesseren. Op één of andere manier doen Jan Smit en Jolanthe Cabau van Kasbergen dat wél. Al moet ik nu zeggen ‘deden’, want het lijkt een feit dat Jan en Jolanthe uit elkaar zijn. Waaorm vind ik deze mensen wel interessant? Misschien omdat ik het in eerste instantie ongeloofwaardig vond dat zij voor elkaar zouden zijn gevallen. Jan was immers Jantje, niet bepaald een stoer manmens in mijn ogen. En Jolanthe zo ongeveer het mooiste meisje van Nederland. Inmiddels heeft Jan zich (mede door Jolanthe?) getransformeerd tot een hyperhippe kerel. En niet alleen doordat hij bakken met geld verdient.

Bij een relatiebreuk hoort natuurlijk altijd een berg financiële ellende. Nu hebben Jan Smit en Jolanthe Cabau van Kasbergen waarschijnlijk allebei niets te klagen over hun slappe was, dus valt het waarschijnlijk wel mee met geharrewar om geld. Als ik me niet vergis is hun Volendamse huis niet van de twee samen maar heeft Jan het zelf laten bouwen. Verder geen kinderen of financiële afhankelijkheid, dus qua geld zouden ze moeiteloos uit elkaar moeten kunnen gaan. Trouwens, als de geruchten waar zijn dat Jolanthe haar mooie oog heeft laten vallen op Wesley Sneijder heeft ze ook daar financieel niets te klagen natuurlijk.

Lees ook:Dat zou wel een superstunt zijn
Lees ook:Het regent klachten
Lees ook:Nieuwjaarswensen voor Bos door Icesave
Lees ook:Inzamelingsactie voor Jan Smit
Lees ook:Hoe ben jij financieel opgevoed?

0 reacties op “Gelukkig hebben Jan en Jolanthe allebei geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.