Bert Heemskerk klaar voor politiek

Een tijdje geleden zei ik het al: het zou mij niet verbazen als Bert Heemskerk in de politiek belandt. Hij doet steeds zo zijn best om plannen te bedenken en daar de publiciteit mee te zoeken. Is zo fijn aan het lobbyen geweest rondom de depositogarantieregeling. En dan dat idee voor een verplichte verzekering tegen waardedaling van je woning… Nu is dan bekend gemaakt dat Heemskerk zijn functie als topman van de Rabobank in de tweede helft van 2009 zal neerleggen – hij wordt opgevolgd door Piet Moerland. Het is natuurlijk maar een wild guess… maar hoe lang zal het duren voordat Heemskerk ergens in de politiek opduikt? Stuurt-ie gewoon Wouter het Bos in.

Lees ook:Extreme salarissen bij ING
Lees ook:Pensioenen ING bevroren, bonus voor de topman
Lees ook:Balkenende verdient drie keer Balkenende-norm
Lees ook:Alle bankmedewerkers korten
Lees ook:Zalm heeft nu een echte baan bij DSB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.